Sanatan Mandir Sabha in STL news

View this email in your browser
Nyhetsbrev Tros- og livssynsukenBli med på Mangfoldsfest 17. september!Fra torsdag 15. til mandag 19. september samles bredden av landets tros- og livssynsamfunn i Tønsberg for å feire frivilligheten.

Det blir et variert program alle dagene, men lørdagen er selve rosinen i pølsa når Mangfoldsfesten går av stabelen midt i Tønsberg sentrum, på Farmandstorvet.

Komiker Yousef Hadaoui og musiker Heidi Vestrheim styrer showet denne dagen, som inkluderer ukrainsk sang, hinduisk sang, yoga- og meditasjonskurs, harpespill, med mye mer, i tillegg til masse god mat. Kvelden avsluttes med Kyiv kammerkor i Tønsberg domkirke. 

2022 er frivillighetens år. Få, om noen, sektorer er like avhengig av frivillig innsats som tros- og livssyns-Norge. Det vil tros- og livssynssamfunnene feire, i samarbeid  Frivillighet Norge. Tros- og livssynsuken er et av Frivillighetens år 2022s signalarrangementer.

Følg med på Stl.noFacebook og Instagram for oppdateringer om Tros- og livssynsuken i Tønsberg. Møt mennesker med ulik tro og livssyn torsdag 15. septemberTorsdag 15. er starten på tros- og livssynsuken. Da skal STL Oslo stiftes i Tønsberg rådhus med flere ordførere til stede. Kl 19 starter Menneskemøter hvor du kan møte mennesker med ulik tro- og livssyn og formålet er å minske avstanden mellom folk ved å vise at mye er likt selv om noe er forskjellig. Se eget arrangement: https://fb.me/e/26wKNV1YP

Kl. 17.00: Stiftelsesmøte STL Vestfold. Tønsberg rådhus.
Kl. 19.00: Menneskemøter på Tønsberg og Færder folkebibliotek. 
 Religions- og livssynsvandring fredag 16. septemberKl. 14.00 – 17.00: «Vi vil!» seminar om frivillighet i menigheter og organisasjoner. Solvangkirken. Arr: Norges Kristne Råd. Påmelding: https://norgeskristnerad.no/2022/08/31/vi-vil-seminar-om-frivillighet-i-menighet-og-organisasjoner/ 

Kl. 18.00 – 22.00: Religions- og livssynsvandring med religionshistorisk guiding.
Se eget arrangement: https://fb.me/e/1QbDLuMvuÅpne guds- og forsamlingshus søndag 18. septemberÅpne guds- og forsamlingshus i Vestfold:

Flere tros- og livssynssamfunn åpner dørene sine med faglig program og byr på beredskapskurs, traumehåndtering og foredrag.
Se eget Facebook-arrangement: https://fb.me/e/1OWRhUhdb

Åpne guds- og forsamlings i Lier:

Drammen og Omegn Tro- og livssynforum inviterer til åpne hellige rom. For mer informasjon: https://www.dotl.no/2022/08/apne-hellige-rom/Religion, livssyn og frivillighet mandag 19. septemberFagseminar om tros, livssyn og frivillighet. Se eget Facebook-arrangement: https://fb.me/e/2hF1tMIqa

Kontakt STL på:
stl@trooglivssyn.no

Vil du ikke motta STLs nyhetsbrev? Meld deg av nyhetsbrevet her. Oppdater din informasjon her.
 
error: